The future of food
Een nieuw recept voor de voedingssector
Samenvatting
ZULLEN WE IN DE TOEKOMST NOG VLEES ETEN?
KOMT ONZE MAALTIJD STRAKS UIT DE 3D-PRINTER?
ZIJN ER MORGEN NOG WEL SUPERMARKTEN?
Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden? Een boeiende ontdekkingstocht brengt ons van stadslandbouw naar zeeboerderijen, van kweekvleeslaboratoria naar hypergepersonaliseerd voedingsadvies op basis van artificiële intelligentie, en van de hybride supermarkt naar nieuwe, digitale platformmodellen.
Specificaties
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal