Welkom - Hoe het hoort volgens Roberto Payer, de beste hotelbaas van de wereld

Specificaties
Paperback, 200 blz. | Nederlands
Nijgh & Van Ditmar | 1e druk, 2025
ISBN13: 9789038816111
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Nijgh & Van Ditmar 1e druk, 2025 9789038816111
Op voorraad
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzonden
Past door de brievenbus

Samenvatting

Roberto Payer kwam eind jaren zestig als jonge Italiaanse immigrant naar Amsterdam om zijn droom waar te maken: de baas worden van een groot hotel. Hij vond hier vrijheid, liefde én een baan in het Hilton – het begin van een tweeënvijftig jaar durende carrière waarin Payer uitgroeide tot de beste hotelbaas van de wereld.

In Welkom vertelt Payer over een leven tussen twee culturen, het belang van goede manieren en hoe een warm welkom het leven waardevoller maakt. Ook ontvouwt de hotelier de geheimen van goed gastheerschap. Wat doe je aan als de dresscode ‘feestelijk’ is? Wat is er mis met pasta bolognese? Wie zit waar tijdens een diner?

Specificaties

ISBN13:9789038816111
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:26-9-2025
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

recensie
Welkom - ‘Innemend en inspirerend portret van top­hotelier Roberto Payer’
Peter Vermeulen | 5 december 2025
In Welkom schetst Ronald Ockhuysen een warm en bewonderend portret van top­hotelier Roberto Payer, waarin gastvrijheid, perfectionisme en persoonlijke filosofie centraal staan. Het boek laat zien hoe een mensenmens zijn omgeving vormt en inspireert. In zijn recensie gaat Peter Vermeulen hierop in.
Lees verder

Over Ronald Ockhuysen

Ronald Ockhuysen (1966) schreef ruim dertig jaar over kunst, media en cultuur in de Volkskrant en Het Parool, de krant die hij tussen 2015 en 2021 leidde als hoofdredacteur. Ockhuysen is sinds 2021 directeur van de VandenEnde Foundation.

Andere boeken door Ronald Ockhuysen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Welkom - Hoe het hoort volgens Roberto Payer, de beste hotelbaas van de wereld