Filteren
Trefwoord
25 resultaten
paperbackNederlands335 blz.9789001752514
1e druk
25-3-2021
Deze eerste Nederlandstalige editie van Hospitality Experience biedt een boeiende introductie in de belangrijkste aspecten van hospitality management. Meer
paperbackNederlands291 blz.9789083005317
1e druk
28-11-2024
Het nieuwe boek, 'Samen Gastvrij', is meer dan een verzameling inspirerende verhalen over gastvrijheid; het is een pleidooi voor het behoud van menselijkheid in een wereld die steeds meer door AI en algoritmes wordt beheerst. Meer
paperbackEngels344 blz.9789001299583
3e druk
3-6-2022
Hospitality Experience is an exciting introduction to hospitality management. Step-by-step it shows students how to create and manage unique hospitality experiences. Meer
paperbackNederlands160 blz.9789024443932
1e druk
30-8-2021
andere uitgaves beschikbaar
In dit boek richten de auteurs zich op de groep klanten die kritisch zijn, veeleisend en gewend aan topservice in de dienstverlening, retail, de zorg en de publieke dienstverlening. Meer
paperbackEngels480 blz.9781119790778
2e druk
23-12-2021
The book offers realistic industry examples from hotels, restaurants, and other hospitality industry segments that use differential pricing as a major revenue management tool. Meer
paperbackNederlands336 blz.9780866124904
7e druk
1-1-2016
This textbook provides an overview of the information needs of lodging properties and food service establishments. Meer
58% KORTING
gebondenEngels248 blz.9789001885823
1e druk
13-11-2018
This is a practical guide that provides the skills and knowledge for current and future managers of the various types of units found within the hospitality industry. Meer
paperbackNederlands128 blz.9789001850852
2e druk
3-9-2016
'Zo maak je een facilitair plan' biedt studenten – zonder enige voorkennis en ervaring – een praktisch, en samenhangend achtstappenplan om te komen tot een facilitair plan. Meer
gebondenEngels182 blz.9781032030449
1e druk
16-6-2022
Presenting expert-led discussion of a range of themes and topics, Prejudice and Discrimination in Hotels, Restaurants and Bars explores the rigidities that restrict recruitment into frontline job roles in hotels restaurants and bars. Meer
paperbackEngels380 blz.9781138679313
6e druk
20-9-2023
This introductory textbook provides a thorough guide to the management of food and beverage outlets, from their day-to-day running through to the wider concerns of the hospitality industry. Meer
paperbackEngels202 blz.9781032686400
1e druk
13-12-2024
This timely and innovative book offers an introduction to a range of creative methods, providing both empirical and conceptual guidance. Meer
paperbackEngels141 blz.9783031245657
1e druk
2-4-2024
This book asks how an unconditional welcome to strangers is both challenged and made possible by new digital technologies, machine learning, and human-computer interaction (HCI). Meer
paperbackEngels704 blz.9781119148517
9e druk
2-3-2021
Purchasing: Selection and Procurement for the Hospitality Industry, 9th Edition is a learning-centered text that includes several pedagogical enhancements to help students quickly acquire and retain important information. Meer
paperbackEngels784 blz.9781032331836
4e druk
4-1-2024
Strategic Management for Tourism, Hospitality and Events is the must-have text for students approaching this subject for the first time. Meer
gebondenEngels236 blz.9781915097958
2e druk
20-12-2024
This research textbook is perfect for tourism, hospitality and event education and courses that focus on the future direction of the T,H and E sectors and industry in general. Meer
gebondenEngels804 blz.9781032524894
9e druk
30-4-2024
Worldwide Destinations: The Geography of Travel and Tourism is a unique text that explores tourism demand, supply, organisation, and resources for every country worldwide in a logically structured and accessible format. Meer
gebondenEngels258 blz.9781845418878
10-12-2024
This book offers a practical guide for scenario planning to make sense of the future of tourism for practitioners, researchers and students. Meer
paperbackEngels256 blz.9781845419271
1e druk
15-4-2025
This book provides multi-layered and nuanced perspectives on how drivers of change may influence cultural tourism on a global, national and local level. Meer
paperbackEngels304 blz.9781845419424
1e druk
11-3-2025
This book offers empirical research, case studies and examples of best practice that address cutting-edge and contemporary higher education issues. Meer
paperbackNederlands398 blz.9789400231986
1e druk
2-9-2021
De student is Mr of Mrs Hospitality! In deze wereld van travel en hospitality is de beginnend leidinggevende verantwoordelijk voor het organiseren van klant/gastgerichte dienstverlening. Meer