Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

ChatGPT als tweede Brein

Martin van Kranenburg

ChatGPT als tweede Brein

Wil je ChatGPT optimaal inzetten in je schrijfproces? Leren hoe je je beste prompts schrijft? Hoe je een eigen versie van ChatGPT bouwt? Ontdek in dit boek hoe je veel tijd bespaart in je schrijfproces en contentcreatie.

2
Ben Tiggelaar

Voor succes in je werk moet je vaker op vakantie

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over rust, geld, persoonlijk leiderschap, geluk, zingeving en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.
€ 18,95
3
Pelpina Trip

Dus jij denkt dat je geen video's kunt maken?

Heb je, als je video's maakt, vaak het idee dat het makkelijker zou moeten kunnen? Voel je je overspoeld met alle nieuwe technologie om video's te maken? Of zijn jouw video skills gewoon toe aan een flinke upgrade?
€ 25,-
4
Amy Edmondson

De onbevreesde organisatie

Met 'De onbevreesde organisatie' zet Amy C. Edmondson het begrip psychologische veiligheid binnen organisaties en teams op de kaart.
€ 22,99
5
Amy Edmondson

Goed fout

De volgende stap naar de organisatie van de toekomst is er een waarin leren van fouten tot een kunst verheven is. Amy Edmondson, de grondlegger van psychologische veiligheid, helpt ons die drempel over.
€ 24,99
6
Jitske Kramer

Tricky Tijden

In dit boek ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Jitske Kramer ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen.
€ 25,-
7
Kauthar Bouchallikht

De inclusiemarathon

Managementboek van het Jaar 2022 - Een constructief verhaal over hoe organisaties diverser, gelijkwaardiger en inclusiever kunnen worden.
€ 24,99
8
Frank Weijers

Now we’re talking!

Met Arnold Mindell’s rijke gedachtegoed als vertrekpunt hebben Myrna en Greg Lewis een krachtige en zeer praktische methode ontwikkeld: The Lewis Method of Deep Democracy. Dit boekje gaat over de praktische toepassing van deze tools.
€ 12,-
9
Jo Bos

PMC Compact

Vele malen kwam het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen van de methode Projectmatig Creeëren in een compacte uitgave samen te brengen.
€ 19,50
10
Erin Meyer

The Culture Map - NL Editie

'The Culture Map' van Erin Meyer is het handboek om cultuurverschillen binnen de internationale zakenwereld te begrijpen en hiermee om te gaan.
€ 15,-
11
Elke Wiss

Socrates op sneakers - Limited edition 2024

Elke Wiss laat zien waarom we zo slecht zijn in het stellen van goede vragen en met Socrates en andere filosofen als inspiratiebron legt ze uit hoe we er beter in kunnen worden.
€ 22,99
12
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
13
Jos Burgers

Superfijne klanten

Zet ambassadeurs in om ervoor zorgen dat superfijne klanten vanzelf naar je toekomen. Juist in dit digitale tijdperk heeft een goede mond-tot-mond strategie zin!
€ 20,99
14
Tom Rath

Leiderschap op basis van je sterke punten

Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien.
€ 24,99
15
Daniël E. Brouwer

Hét handboek voor de functioneel beheerder

Dit boek is een heldere en praktische handleiding die de functioneel beheerder helpt bij de uitvoering van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.
€ 34,99
16
Marion Kremer

De kracht van maatschappelijk verbonden leiderschap

De problemen in onze samenleving zijn groot en er zijn fundamentele transities nodig om die crises op te lossen. Steeds meer mensen verliezen het vertrouwen in traditionele instituties en zien het bedrijfsleven als potentiële katalysator voor positieve verandering.
€ 34,99
17
Cornell Vernooij

De irrationele organisatie

Laat je verbazen, verwonderen en inspireren door de praktijkverhalen en bevindingen uit onderzoek langs belangrijke organisatie- en veranderkundige thema’s zoals strategie, communicatie, cultuur en leiderschap.
€ 32,50
18
Jos Ahlers

Gen Z

Jos Ahlers en René Boender schrijven in dit alweer 3de spraakmakende boek over de niet te stuiten netwerkgeneratie.
€ 24,95
19
Marjolein ten Hoonte

Kunnen we het even over werk hebben?

Arbeidsmarktdeskundige Marjolein ten Hoonte laat zien hoe ons denken over werk en de arbeidsmarkt oplossingen in de weg staat.
€ 17,50
20
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
21
Amy Edmondson

Fearless Organization

The Fearless Organization: Creating Psychological Safety in the Workplace for Learning, Innovation, and Growth offers practical guidance for teams and organizations who are serious about success in the modern economy.
€ 35,27
22
Saskia Tjepkema

Waarderend veranderen

Dit praktijkgerichte boek bevat zowel theoretische achtergronden van Appreciative Inquiry als inspirerende praktische handreikingen en actuele voorbeelden uit de praktijk.
€ 32,50
23
Sharon van Engelen

Ongekend vrij

'Ongekend vrij' is een transformatiegids voor ondernemers zoals jij, die meer uit hun leven en hun onderneming willen halen. Die verlangen naar meer rust en vrijheid, meer flow en overvloed.
€ 29,95
24
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
25
Marjan Dorresteijn

Kies 2 - leerwerkboek burgerschap

Kies is een praktische en activerende methode burgerschap voor het mbo. De methode daagt je uit om kritisch na te denken over de keuzes die je maakt en om actief deel te nemen aan de samenleving.
€ 28,60
26
Iwan Bean

Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap

Al jaren worstelen organisaties met de onderwerpen inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid en discriminatie. Op alle niveaus. Want natuurlijk wil niemand onderscheid maken en iedereen gelijk behandelen.
€ 34,99
27
Gytha Heins

Aanspreken? Gewoon doen!

In dit boek vind je direct toepasbare oplossingen voor leiders van organisaties, voor aansprekers en voor aangesprokenen.
€ 26,50
28
Jobbeke de Jong

Competente mensen - Incompetente teams

Veel teamcoaches en -leiders werken te hard. Ze proberen hun teams bij te sturen en zitten boven op processen.
€ 27,95
29
Ap Dijksterhuis

Inspiratie

Inspiratie drijft ons voort, het is de basis van elke prestatie. Maar dat het ons zomaar komt aanwaaien is een mythe.
€ 17,50
30
Aukje Nauta

Nooit meer doen alsof

In 'Nooit meer doen alsof' laat Aukje Nauta de schoonheid van schaamte zien én deelt ze haar methode waarmee je leert je schaamtegevoelens te gebruiken als wegwijzer naar wat je (stiekem) het állerliefste wil.
€ 21,50
31
Maarten Sukel

De AI-revolutie

Kunstmatige intelligentie is de grootste kans én de grootste uitdaging van deze eeuw. Een onmisbaar boek voor wie wil weten wat er nu werkelijk aan zit te komen.
€ 20,-
32
Irene van Eijk

Wolven krijgen geen burn-out

Johan Reimers is teamleider bij een internationale organisatie. Hij wil van zijn ‘onzichtbare’ afdeling een geoliede machine maken. Dat valt niet mee.
€ 17,95
33

The Goal: A Process of Ongoing Improvement

€ 28,95
34
Peter Atrill

Accounting and Finance for Non-Specialists + MyLab Accounting with Pearson eText

€ 102,94
35
Pieter Peelen

Beter is meer

Door de andere 20 procent te belichten stelt dit boek jou in staat om op een leuke manier én binnen een jaar de productiviteit van jouw bedrijf enorm te verhogen.
€ 29,99
36
Malinca Verwiel

Impact maken met humor

Stop met gortdroge presentaties en afstandelijke professionaliteit. Leer hoe je het zware licht maakt, het saaie leuk, het serieuze luchtig, het ingewikkelde simpel, het zure zoet en het onbespreekbare bespreekbaar.
€ 25,-
37
Leen Paape

Gegijzeld door geld

'Gegijzeld door geld - het stockholmsyndroom van het aandeelhouderskapitalisme' verbindt op indringende wijze de crises waarin de wereld zich bevindt met onze zucht naar groei en geld.
€ 20,-
38
Mark Soons

Cashflow

Zet de eerste stap in de wereld van investeren en leer van de ervaring van investeerders die je voor zijn gegaan. Interviews, stappenplannen en tools om jouw reis naar financiële vrijheid te starten.
€ 25,-
39
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 27,50
40
Koen Marichal

Leading from the middle

Het werk van de manager wordt er niet eenvoudiger op, zeker niet in ‘het midden’ van een organisatie.
€ 34,50
41
Amy Edmondson

Right Kind of Wrong

Here, Amy Edmondson - the world's most influential organisational psychologist - reveals how we get failure wrong, and how to get it right.
€ 25,26
42
Martin van Staveren

Risicodialoog

De Doel-Onzeker-Doen-vragen vormen het startpunt voor een dialoog waarin je ERG – Expliciet, Realistisch en Gestructureerd – praat over de relevante onzekerheden, risico’s en kansen in jouw organisatie.
€ 24,95
43
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
44
Rogier Havelaar

De nieuwe bestuurscultuur begint bij jou

De nieuwe bestuurscultuur begint bij jou ontrafelt de politieke arena en geeft handvatten om zelf de bestuurscultuur te verbeteren.
€ 29,50
45
Daniel Coyle

The Culture Code

€ 16,96
46
John Bicheno

The Lean Toolbox

Dit standaardwerk bevat alle informatie die u nodig hebt om met succes aan de slag te gaan met LEAN.
€ 21,81
47
Gytha Heins

Waarom zegt niemand er wat van?!

Dit boek leert je machtsverschillen, menselijke instincten en groepsdynamiek voor je te laten werken. En hoe belangrijk het is dat er iemand – met invloed – acteert op wat de ‘uitsprekers’ delen.
€ 27,50
48
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 23,99
49
Frank Weijers

Leidinggeven met Deep Democracy

Na het blauwe boekje (praktisch aan de slag met Deep Democracy) en het rode boekje (wat te doen als het spannend wordt in groepen, werken met conflict en polarisatie) komt er nu het gele boekje.
€ 12,-
50
Genieke Hertoghs

Don't push me!

Mensen willen best veranderen. Als je maar weet hoe je ze bereikt in hun onbewuste besliscentrum.
€ 24,90
51
Caroline Koetsenruijter

Giftig gedoe op de werkplek

'Giftig gedoe op de werkplek' is een must-read voor iedereen die aan de sociale en psychologische veiligheid binnen teams en organisaties wil werken.
€ 26,95
52
Jempi Moens

ZUURSTOF

'ZUURSTOF' gaat over de energie en mindset die organisaties nodig hebben om succesvol te veranderen en doelgericht in beweging te komen.
€ 27,95
53
Mike Michalowicz

Profit first

'Profit First' is een financieel systeem dat de financiële wereld volledig op zijn kop zet. Het veegt de internationale formule Omzet – Kosten = Winst van tafel.
€ 32,99
54
Hans Vermaak

Iedereen verandert - nu wij nog

Dit boek is voor iedereen die verandering vrijwillig oppakt, voor wie het op zijn bord heeft gekregen of voor wie het als zijn vak ziet.
€ 34,50
55
Gijs Nillessen

Zelfverzekerd spreken

Wil jij moeiteloos kunnen presenteren? Wil je ontspannen en authentiek op het podium staan? Met dit boek heb je hét recept in handen voor succesvol spreken en presenteren in het openbaar.
€ 23,95
56
Peter Geelen

Organisaties die wél (samen)werken

'Organisaties die wél (samen)werken' beschrijft de principes en vuistregels waardoor ketensamenwerking wél wordt gestimuleerd. De publieke sector staat daarbij centraal.
€ 33,50
57
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.
€ 19,95
58
Renate Kamp

Veranderprikkels

Als niks meer stilstaat, waar vind je dan houvast voor de verandering die jij graag wilt in jouw organisatie? De zoektocht naar een aanpak die werkt, wordt steeds urgenter.
€ 39,95
59
Tim van Asch

Strategic Sourcing

Strategic sourcing is het afwegingsproces om te bepalen wat de best passende manier van organiseren is van ondersteunende processen binnen een organisatie.
€ 26,95
60
Frank Weijers

Conflict & polarisatie

Conflict is er altijd. Omdat we van elkaar verschillen, en daardoor verschillend – conflicterend – naar dezelfde werkelijkheid kijken.
€ 12,-
61
Ron Meyer

Meyer’s Management Models

In Meyer’s Management Models geeft hoogleraar Ron Meyer antwoord op de belangrijkste managementvragen, met 52 direct toepasbare modellen.
€ 39,99
62
Bianca van Leeuwen

Organisatieverandering, hoe moeilijk kan het zijn

Wat is de overeenkomst tussen organisatieverandering en een verslaving? Het terugvalpercentage bij beide is enorm. Er zijn talloze competente managers, maar nog te weinig competente managementteams.
€ 29,50
63
Mirjam Groen

Reflecteren: de basis

De essentie van het reflecteren is het nadenken over het eigen (professioneel) handelen om dit vervolgens te kunnen optimaliseren.
€ 40,95
64
Eveline van Zeeland

Aan de slag met Design Thinking

Vaak wordt design thinking gebruikt als een methode om (onderzoeks-)projecten mee aan te vliegen. Het is echter veel meer dan dat: een manier van kijken naar de wereld.
€ 34,50
65
Timo Hans

Stress is een kunst

Timo Hans heeft het denken over stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde levensstijl waardoor we niet bestand zijn tegen de drukte van elke dag.
€ 24,50
66
Donald Miller

Marketing made simple

Elke dag loopt je bedrijf omzet mis omdat je geen duidelijk plan hebt om nieuwe klanten aan te trekken. En jij bent niet de enige.
€ 27,99
67
Bea Aarnoutse

Was ik niet duidelijk dan?

'Was ik niet duidelijk dan?' 10 lessen in hoe jij als leidinggevende effectief communiceert. Als iemand invloed heeft op het werkgeluk van medewerkers, dan is dat wel de direct leidinggevende.
€ 24,50
68
Erin Meyer

The Culture Map

In The Culture Map , Erin Meyer provides a field-tested model for decoding how cultural differences impact international business.
€ 25,26
69
Henk Galenkamp

Handboek professionele schoolcultuur

Dit handboek gaat over de cultuur van onderwijsorganisaties. Cultuur is grotendeels onbewust, maar zeer nadrukkelijk in de school aanwezig.
€ 31,95
70
Barend Last

Beter, leuker, sneller - Optimaal ontwikkelen met AI

In een snel veranderende wereld staat de Learning & Development (L&D) sector voor nieuwe uitdagingen; kunstmatige intelligentie transformeert de manier waarop we leren, trainen en ontwikkelen.
€ 29,95
71
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

Dit handboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ vervangt het zo succesvolle handboek ‘Projectmanagement op basis van NCB versie 3’.
€ 80,61
72
Sven Gall

Neuromanagement

Neuromanagement is een nieuw managementparadigma gebaseerd op het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek. Het sluit aan bij de natuurlijke motivatie en automatische reflexen van mensen in jouw organisatie.
€ 27,50
73
Kenneth Blanchard

De One Minute Mentor

Dit boek onthult waarom mentoring hét geheime ingrediënt is voor zowel persoonlijk als zakelijk succes. Daarnaast krijgt u de nodige handvatten aangereikt.
€ 23,50
74
The Open Group

The TOGAF® Standard - A Pocket Guide

This is the official Pocket Guide for the TOGAF® Standard, 10th Edition from The Open Group.
€ 21,26
75
Ninke van der Leck

5 Star Business - Verdien wat je waard bent

Wat ondernemers doen om meer geld te verdienen is… harder werken. Daarom zijn ze superdruk en leveren ze kostbare tijd met hun gezin en vrienden in.
€ 29,95
76
Alexander Pechtold

Tot uw dienst

Van de toeslagenaffaire tot het vastgelopen stikstofdossier: de kranten staan vol over de ‘bestuurscrisis’ waar Nederland in verkeert.
€ 21,50
77
Meriam Slijkerman

De kunst van high end ondernemen

Doorgroeien met je bedrijf naar hoog niveau - Kiezen voor de beste klanten tegen de beste prijzen. Heel goed verdienen in minimale tijd. Werken onder je eigen voorwaarden vanuit rust en kwaliteit. Bouw in 7 stappen jouw eigen high end groeistrategie. Een boek vol high end kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk.
€ 28,99
78
Steffan Seykens

Activerende ontwikkelgesprekken

Dit boek geeft antwoord op deze vragen en biedt praktische handvatten voor volwaardige ontwikkelgesprekken met een eerlijker opbrengst na afloop, die bovendien beter beklijft.
€ 23,50
79
Donald Miller

StoryBrand

Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.
€ 29,99
80
Jos Marcus

Handboek Organisatie en management

De theorie van management en organisatie wordt door de bekende auteurs Jos Marcus en Nick van Dam helder uitgelegd aan de hand van veel praktijkvoorbeelden.
€ 94,95
81
Manon Ruijters

Mijn Binnenste Buiten

Waar de auteurs in het boek 'Je Binnenste Buiten' een model hebben ontwikkeld rondom professionele identiteit en de theorie uiteenzetten, is dit een praktijkboek.
€ 35,95
82
Bas van Kesteren

Wat gebeurt hier nu eigenlijk?

Bas van Kesteren neemt je in dit boek over weerstand en beïnvloeding mee van herkenbare frustraties naar de basisregels van groepsgedrag.
€ 25,99
83
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 4de editie.
€ 47,42
84
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van PRINCE2 6de Editie

De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2® 6de Editie. Dat wil zeggen dat de beschrijving van de processen en thema’s is gebaseerd op deze methode, alsmede de terminologie.
€ 38,10
85
Raya Nunez Mahdi

Interculturele communicatie in de zorg

Professionals in de zorg werken steeds vaker met patiënten met een andere culturele achtergrond, religie of levenswijze.
€ 28,-
86
Stephen Robbins

Gedrag in organisaties, met MyLab NL toegangscode

'Gedrag in organisaties' biedt een complete maar compacte inleiding in de studie van gedrag van mensen in organisaties.
€ 69,50
87
Business Contact

Vakantieboek voor professionals en managers 2023

Lees over trends in managementland, laat je verrassen door handige technieken om werk en privé slimmer te organiseren en leer van de nieuwste inzichten in de wetenschap.
€ 15,-
88
Ruud Huijts

Leven en leren met AI

Met het nieuwe handboek Leven en leren met AI, geschreven door ICT-docenten, ontdekken studenten hoe zij generatieve AI in hun dagelijks leven en in hun leerproces verantwoord kunnen inzetten.
€ 24,95
89
Herman Wegter

Goed verhaal

Storytelling is dé manier waarop we de wereld begrijpen, ons met elkaar verbinden en in beweging komen. Daarom is storytelling de sleutel voor je succes als leider, team en organisatie.
€ 24,99
90
Annemarie Mars

Hoe krijg je ze mee?

Organisatieverandering is mensenwerk. Het valt of staat met de manier waarop mensen elkaar bereiken, betrekken, overtuigen, bevragen en inspireren.
€ 33,50
91
Kenneth Blanchard

De One Minute Manager en de apenrots

Maar al te vaak krijgt u als manager het verzoek om iets op te lossen dat eigenlijk door een ander gedaan moet worden. De verleiding is dan groot om te zeggen: 'Geef maar, ik kijk er wel even naar.' Degene die met het verzoek kwam loopt verder en u zit met zijn of haar probleem opgescheept… Blachard en Oncken nemen u stap voor stap door de procedures om alle apen weer terug te krijgen bij hun rechtmatige verzorgers.
€ 20,-
92
Bart van der Velpen

Het groepswezen

Een groep succesvol aansturen lukt pas als je niet alleen oog hebt voor de individuele medewerkers, maar ook voor de aparte entiteit die de groep op zichzelf is.
€ 27,-
93
Sue Camp

ISE College English and Business Communication

Double the Experience with College English and Business Communication, and create a Prepared Communicator for the Interconnected World.
€ 93,81
94
Angélique Piternella

Nooit meer managen - Waarom een integrator geld bespaart en winst oplevert

In 'Nooit meer managen' legt Angélique Piternella stap voor stap uit wat een integrator is, hoe je met hem of haar samenwerkt, hoe je een integrator vindt die bij je past en wat hij of zij je oplevert.
€ 27,99
95
Marilieke Engbers

Eenzaam aan de top

Bestuurders van grote ondernemingen hebben te maken met groeiende maatschappelijke druk door onder meer klimaatbeleid, vergrijzing en polarisatie, terwijl de druk om winst te maken en simpelweg te overleven onverminderd groot is.
€ 29,99
96
Hans Strikwerda

Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders

Dit boek geeft op basis van een analyse van cases en interviews antwoord op de vraag waarom het toezicht zo vaak tekortschiet en geeft adviezen om dit te vermijden.
€ 45,75
97
David Brooks

De kunst van mensen kennen

'De kunst van mensen kennen' is voor de lezer die anderen beter wil begrijpen én zelf beter begrepen wil worden.
€ 23,99
98
Egge van Der Poel

Geheelmeesters

Er gaat best veel goed in de zorg. En dat mag eigenlijk een wonder heten. Want artsen steken nauwelijks wat van elkaars werk op; bestuurders maken strategische denkfouten en leren niet van ervaringen in andere sectoren; medisch professionals weigeren dingen aan te nemen van IT-specialisten en andersom; en (financiële) structuren ontmoedigen samenwerken en leren. Martijn Buitenhuis en Egge van der Poel lopen al flink wat jaren mee als adviseurs in de zorg. Ze schetsen een ontluisterend beeld over hoe in deze prachtige sector elke dag het wiel opnieuw wordt uitgevonden. Gelukkig hebben ze ook ideeën over hoe het beter kan, mede gebaseerd op ervaringen uit andere sectoren.
€ 26,95
99
Bram van Roosmalen

Sales vol energie

"Nee heb je, ja ga je krijgen. En geloof me, ook jou gaat dat lukken. Want er zijn er al zoveel vóór jou geweest die succesvol zijn in sales. Je bent gek als jij dit zelf opnieuw gaat uitvinden!"
€ 20,99
100
Nel Verhoeven

Wat is onderzoek?

Het is belangrijk dat studenten leren om een betrouwbaar antwoord te vinden op (onderzoeks)-vragen.
€ 53,95

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden