Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Retourneren

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing.

Herroeping

Als u consument bent en een aankoop doet, heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. De herroepingstermijn verstrijkt bij de aanschaf van diensten 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. Het herroepingsrecht geldt niet voor aankopen door zakelijke gebruikers.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Na herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd heeft om de producten terug te sturen.

Redenen voor retourneren

Redenen om een product retour te sturen:

 • het is beschadigd;
 • het is een misdruk.
 • het is te laat geleverd;
 • u heeft het niet besteld.
 • u heeft het verkeerde besteld;
 • het voldoet niet aan uw verwachting (het zogenaamde herroepingsrecht).

Uitzonderingen

In de volgende gevallen kunt u niet retourneren:

 • digitale producten (downloads zoals e-books en audioboeken) waarvan u de download gestart heeft. Zodra u uw download opent gaat u akkoord met de levering van de download binnen de 14 dagen bedenktermijn en ziet u af van het herroepingsrecht;
 • software en luisterboeken op CD waarvan u de verzegelde verpakking heeft geopend;
 • Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor consumenten, niet voor zakelijke klanten.

Retourverzending

Voor uw retourverzending gebruikt u het volgende adres:

Wristers Antwoordnummer 101 3100 VB Schiedam

Wilt u het volgende meesturen?

 • een kopie van de factuur
 • het product dat u retour stuurt
 • de reden van uw retourzending (optioneel), dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Retourneren is gratis via PostNL als u gebruik maakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor eigen risico. Dit houdt in dat wristers niet aansprakelijk is voor het zoekraken of voor beschadiging van retour gestuurde artikelen.

Afhandeling

Na uw herroeping krijgt u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen uw aankoopbedrag (inclusief verzendkosten heenzending) teruggestort op uw rekening. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Afhankelijk van de reden om een product retour te sturen, kan deze bestaan uit:

 • een vervangend exemplaar toezenden;
 • de factuur crediteren;
 • het factuurbedrag (inclusief verzendkosten heenzending) of de prijs van het product terugstorten. Dit zullen wij zo spoedig mogelijk doen, en uiterlijk binnen een termijn van 14 dagen.

Vragen?

De klantenservice is maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur bereikbaar op 010-4091943. U krijgt dan direct een van onze medewerkers aan de lijn. U kunt ook mailen naar info@wristers.nl.

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden