Hygiënecode voor de horeca 2016
Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca
Samenvatting
Hoe gaan u en uw medewerkers op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.
Deze Hygiënecode maakt het u en uw medewerkers eenvoudig: u voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de regels van de laatste Hygiënecode.
Specificaties
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal