Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Niet appen tijdens het eten

En andere onmisbare regels voor het digitale tijdperk

Specificaties
E-book, 180 blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Bot uitgevers | 1e druk, 2022
ISBN13: 9789083256436
Rubricering
Hoofdrubriek : Sport, hobby, lifestyle
Bot uitgevers Epub met watermerkbeveiliging 1e druk, 2022 9789083256436
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat te doen als je kind tien uur schermtijd heeft per dag? Is het oké om een date uitgebreid te googlen? Hoe wijs je collega’s op de online etiquette? Hoe reageer je als er in de familie-app een complottheorie wordt gedeeld? Is het handig om al je kwaaltjes te googlen? Wat als je vrienden jou - of hun kinderen - steeds ongevraagd taggen op social media?

'Niet appen tijdens het eten' is een handige en grappige gids voor iedereen die struikelt over de ongeschreven regels in het digitale tijdperk. Aan de hand van digitale ergernissen en ongemakken maken Kanis en Mirck de lezer wegwijs in een wereld van videobellen, dickpicks, opschepperige LinkedIn-posts, emojibaby’s, teleurstellende dating-apps, schermtijdoverdosis, uitgeknepen flitsbezorgers en irritante groepschats.

Ideaal voor de collega die altijd te laat inbelt op een videocall, de buurman die zijn kind als influencer opvoedt, of voor jezelf!

Specificaties

ISBN13:9789083256436
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:180
Uitgever:Bot uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2022
ISSN:

Over Sanne Kanis

Sanne Kanis is auteur en oprichter van Abel Entertainment: een studio die audiocontent produceert, zodat kinderen en families zich ook zonder scherm kunnen vermaken. Ze sprak over de (on)ethische kanten van technologie op TedX en had een wekelijkse column in Het Financieele Dagblad. Ze publiceerde de roman De bubbel en het boek Digitale Dilemma’s: hoe technologie ons leven beïnvloedt. Eerder werkte ze op strategische posities voor Google, Spotify en Booking.com.

Andere boeken door Sanne Kanis

Over Aaron Mirck

Aaron Mirck is een veelgevraagd spreker die door het hele land lezingen over technologie geeft. Hij schreef drie boeken over technologie; Dit algoritme deugt niet (een dichtbundel over AI), Niet appen tijdens het eten (over digitale etiquette) en AI, voorbij de hype (over AI). Media als De Volkskrant, Telegraaf, NPO Radio 1 en FD vragen hem geregeld om zijn kennis over technologie te delen. Mircks missie is om technologie begrijpelijk te maken voor het grote publiek. En ervoor te zorgen dat we bewuster omgaan met technologie. Hij gelooft namelijk dat we daar een stuk slimmer, aardiger, productiever en gelukkiger van worden. Marketeers noemen zoiets een purpose, maar daar is een prima Nederlands woord voor: een roeping.

Andere boeken door Aaron Mirck

Inhoudsopgave

Voorwoord: waarom gedragen we ons online anders dan offline?

Deel 1: Vrienden en familie
Deel 2: Werk
Deel 3: Balans
Deel 4: Kinderen & opvoeding
Deel 5: Daten & relaties
Deel 6: Data & privacy

Nawoord: Vijf digitale principes
Dankwoord
Bronnen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Niet appen tijdens het eten