De bijbel van de Indonesische keuken
Samenvatting
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.
Trefwoorden
indonesische keuken kookboek indonesië aziatisch koken recepten regionale keukens sumatra java bali papoea kalimantan molukken kleine soenda-eilanden sulawesi gado gado soto ayam saté rendang koken indonesische specerijen cultuur culinaire geschiedenis keukengerei how-to's basisrecepten naslagwerk rijstgerechten sambal kokos indonesische kruiden
Trefwoorden
Specificaties
Inhoudsopgave
U kunt van deze inhoudsopgave een PDF downloaden
HOE GEBRUIK JE DIT BOEK 9
KORTE GESCHIEDENIS VAN DE INDONESISCHE KEUKEN 10
INDONESISCHE INGREDIËNTEN 15
KEUKENGEREI 26
HOW-TO’S 30
BASISRECEPTEN 50
RECEPTEN
SUMATRA 78
KALIMANTAN 130
SULAWESI 166
WEST-JAVA 202
MIDDEN-JAVA 248
OOST-JAVA 292
BALI 346
KLEINE SOENDA-EILANDEN 384
MOLUKKEN 422
PAPOEA 452
DANKWOORD 477
REGISTER: NL-IND 482
REGISTER: IND-NL 487
REGISTER: OP TYPE GERECHT 491
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal