De bijbel van de Thaise keuken
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha kai
Samenvatting
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand.
Trefwoorden
thaise keuken thaise recepten curry currypasta kookboek thaise ingrediënten aziatisch koken kokosmelk citroengras pad thai soepen salades papajasalade kip tom kha kai vissaus dipsaus chilipepers regionale keuken vijzel streetfood wokken noedels koriander kaffirlimoenblaadjes galangawortel srirachasaus jackfruit garnalen dumplings
Trefwoorden
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal