Groente op de BBQ

Specificaties
E-book, blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Carrera culinair | 2019
ISBN13: 9789048847983
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Carrera culinair Epub met watermerkbeveiliging e druk, 2019 9789048847983
Onderdeel van serie Masterclass
Direct te downloaden

Samenvatting

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!

Specificaties

ISBN13:9789048847983
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:29-3-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Groente op de BBQ