Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

BBQbijbel

van asperges tot zwezerik

Specificaties
Gebonden, 512 blz. | Nederlands
Carrera | 1e druk, 2016
ISBN13: 9789048832507
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Carrera 1e druk, 2016 9789048832507
Onderdeel van serie Kookbijbels
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

'BBQbijbel' is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber

Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In 'BBQbijbel' laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

- BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
- UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
- HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
- DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
- MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
- DIVERSE CONDIMENTEN

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, 'BBQbijbel' is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.

DE PERS OVER 'SMARTBBQ'
'Ontsteek de vuren! Of je nu het liefst kookt op kooltjes, hout of gas; Julius Jaspers heeft voor elke barbecue de juiste recepten.' - ELLE ETEN
'Het boek staat vol met tips, trucs en recepten.' - NRC

Specificaties

ISBN13:9789048832507
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:512
Uitgever:Carrera
Druk:1
Verschijningsdatum:30-6-2016
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        BBQbijbel