Brood bakken voor dummies
Samenvatting
Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In 'Brood bakken voor Dummies' vind je meer dan honderd recepten, variërend van een basis wit of volkorenbrood tot luxe en internationale broodsoorten.
Joke Reijnders schreef meer dan dertig boeken, waaronder 'Koken voor Dummies'. Na het volgen van een workshop bij Nele en Stefaan werd haar belangstelling voor brood bakken gewekt. Nele De Doncker en Stefaan Dumon volgden een opleiding voor bakker in België. Inmiddels wonen ze in Normandië, waar ze hun brood bakken in een 17e-eeuwse leemoven en verkopen op regionale markten.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal