Assistent horeca, voeding of voedingindustrie
Werkruimtes gebruiksklaar maken
Samenvatting
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie is een bestaat uit vier thema's en is opgebouwd met pratkische doe-opdrachten en rijk aan beeldmateriaal en maakt gebruik van herkenbare beroepssituaties.
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie bestaat uit:
- Thema 1: Werkruimtes gebruiksklaar maken
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- Thema 2: Voedsel bewerken, verwerken en bereiden
P7-K1-W2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten en P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- Thema 3: Veilig en hygiënisch werken
P7-K1-W4: Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
- Thema 4: Materialen- en warenkennis
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
Trefwoorden
horeca bedrijfsklaar maken voedingsindustrie mise-en-place gastenruimten restaurants beroepsopleiding terras mastiek maken dienstruimten buffet praktijkonderwijs gastvrijheid routing tafelopstelling hygiënisch werken halffabricaten restauranttafels voedingsproducten voorbereidende werkzaamheden
Trefwoorden
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal