Assistent horeca, voeding of voedingindustrie
Werkruimtes gebruiksklaar maken
Samenvatting
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie is een bestaat uit vier thema's en is opgebouwd met pratkische doe-opdrachten en rijk aan beeldmateriaal en maakt gebruik van herkenbare beroepssituaties.
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie bestaat uit:
- Thema 1: Werkruimtes gebruiksklaar maken
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- Thema 2: Voedsel bewerken, verwerken en bereiden
P7-K1-W2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten en P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- Thema 3: Veilig en hygiënisch werken
P7-K1-W4: Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
- Thema 4: Materialen- en warenkennis
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
Trefwoorden
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal

