De groene barbecue
Samenvatting
In De groene barbecue laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue.
De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij. Van spiesjes met ananas, halloumi en munt tot auberginegeitenkaasburgertjes en van salade met groene asperges tot perziken met amandel en rozemarijn. Snijd de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen.
Trefwoorden
barbecue vegetarisch koken groenten grillen veganistisch koken duurzame voeding buitenkoken seizoensgebonden koken wereldkeuken gezonde voeding plantaardig zomerkeuken kruidengebruik peulvruchten zuivelproducten grilltechnieken specerijenmix noten en zaden voorgerechten desserts bijgerechten picknickgerechten umami citrussmaak
Trefwoorden
Specificaties
Inhoudsopgave
U kunt van deze inhoudsopgave een PDF downloaden
VOORAF
FRIS & LICHT
IETS VULLENDS
-Volwaardige groenten
-Zuivel en zo
-In een handomdraai
-Kool
OM MEE TE NEMEN
ZOET
TIPS VOOR DE RESTJES
REGISTER
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal