

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness.
Meer over Jord AlthuizenSmokey goodness 2
Het next level barbecueboek
Samenvatting
Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa's. Van vurige salsa's tot complete asado's, porkbelly pita's én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of - voor de echte vuurvreters - bouw je eigen infiernillo. Met Smokey Goodness maak je werk van je carnivoresque hobby.
Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness. Na in Amerika geproefd te hebben van true barbecue startte hij BBQ-catering Smokey Goodness, met als missie Nederland in vuur en vlam te zetten voor ware barbecue. Zijn eerste boek Smokey Goodness is een absolute bestseller en uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016.
Trefwoorden
barbecue bbq zuid-amerikaanse keuken asado slow cooking open vuur koken vlees argentijnse keuken latijns-amerikaanse keuken vleesbereiding varkensvlees rundvlees gevogelte vis streetfood bijgerechten salsa's fire pit spareribs infiernillo kooktechnieken grillen gauchos barbecue-cultuur sandwiches snacks desserts kookgerei houtskool rooktechnieken
Trefwoorden
Specificaties
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal