Filteren
Trefwoord
5 resultaten
gebondenEngels474 blz.9789086863488
1e druk
Consumer understanding of food quality is crucial as their concerns for healthy, safe and sustainable food production remain high. Meer
68% KORTING
paperbackNederlands230 blz.9789012399166
1e druk
30-1-2017
Deze praktijkgids geeft inzicht in de verplichte aspecten en good manufacturing practices bij productie en etikettering van voedingsmiddelen. Meer
gebondenEngels478 blz.9782874035036
1e druk
13-3-2018
The present handbook provides microbiological guidelines and current applicable EU legal criteria for a wide range of food categories and subcategories therein. Meer
gebondenNederlands304 blz.9789013087147
4e druk
17-1-2012
'Management van processen' draait om procesmanagement. De manager vervult daarbij de rol van stimulator. Hij zorgt ervoor dat de medewerkers voldoende zijn toegerust om hun taak te vervullen, weet weerstanden te overwinnen en de procesgang vloeiend te laten verlopen. Meer
paperbackNederlands377 blz.9789493333031
1e druk
9-11-2023
Deze bundel biedt 60 annotaties bij richtinggevende arresten, uitspraken, vonnissen en oordelen van Europese rechters, Nederlandse rechters en de Reclame Code Commissie. Meer