Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het nieuwe proefboek

Specificaties
Gebonden, 320 blz. | Nederlands
Fontaine Uitgevers B.V. | 1e druk, 2023
ISBN13: 9789059566408
Rubricering
Hoofdrubriek : Schoolboeken
Fontaine Uitgevers B.V. 1e druk, 2023 9789059566408
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.

Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak.

In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak.

Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit.

Specificaties

ISBN13:9789059566408
Trefwoorden:drankenkennis
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:3-11-2017
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het nieuwe proefboek