Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Specificaties
Gebonden, 415 blz. | NL
Podium | 1e druk, 2018
ISBN13: 9789057594434
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Podium 1e druk, 2018 9789057594434
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil

'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer

Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?
In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.
De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten – of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat – onmetelijk zal verbeteren.

'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator

Specificaties

ISBN13:9789057594434
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:415
Uitgever:Podium
Druk:1
Verschijningsdatum:28-12-2018
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Smaakbijbel