Mijn Ibiza
Samenvatting
In 'Mijn Ibiza' geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'sobremesa' wordt genoemd. Precies dat geluk, daar gaat dit boek over. Met de recepten in
'Mijn Ibiza' creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta!
Trefwoorden
koken ibiza mediterrane keuken spaanse gerechten recepten visgerechten sergio herman groentegerechten sobremesa vakantiekeuken olijfolie vleesgerechten tapas verse ingrediënten fusion keuken culinaire fotografie pasta kruiden zeevruchten eiergerechten creatieve keuken tomaten harissa ansjovis
Trefwoorden
Specificaties
Thema classificatie
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal