Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Over charcuterie

Specificaties
E-book, 609 blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Carrera culinair | 2019
ISBN13: 9789048845354
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Carrera culinair Epub met watermerkbeveiliging e druk, 2019 9789048845354
Direct te downloaden

Samenvatting

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Specificaties

ISBN13:9789048845354
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:609
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:15-5-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Over charcuterie