Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Jam & zuur

100 recepten voor het zelf inmaken van groente en fruit

Specificaties
E-book, 224 blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Carrera culinair | 2016
ISBN13: 9789048832644
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Carrera culinair Epub met watermerkbeveiliging e druk, 2016 9789048832644
Direct te downloaden

Samenvatting

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete verleidingen zoals kruidige mandarijnsiroop, mangojam met kokos en rode-uienrelish met port. Ook inleggen met zuur biedt meer mogelijkheden dan zelf atjar maken: bramenazijn, bietenchutney, bloemkoolpickles met radijs en wortel.

Philippine van der Goes (1979) is verliefd op lekkers en oprichtster van de culinaire blog Liefdevoorlekkers.nl. Daarnaast werkt ze als freelancer in de culinaire communicatie en heeft ze als receptontwikkelaar aan diverse kookboeken meegewerkt. Jam & Zuur is haar eerste kookboek op eigen naam.

'Philippine is een creatieve duizendpoot. Met Jam & Zuur laat zij zien dat inmaken hartstikke hot is én dat je eindeloos kunt variëren. Een vrolijk en kleurrijk boek dat iedere foodie in huis moet hebben.' - Pauline Weuring van UitPaulineskeuken.nl

'Dit boek inspireert je direct om de weckpotten uit de kast te halen en aan de slag te gaan. Van goddelijke frambozenjam tot Amsterdamse uitjes: het wordt superduidelijk stap voor stap uitgelegd, mét prachtige foto's. Een aanrader!' - Monique van Loon van Culy.nl

Specificaties

ISBN13:9789048832644
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:224
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:21-4-2016
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jam & zuur