Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Scampi

Over reuzengarnalen mét en zonder kop

Specificaties
Paperback, 110 blz. | NL
Maklu Uitgevers N.V. | 3e druk, 2024
ISBN13: 9789046612675
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Maklu Uitgevers N.V. 3e druk, 2024 9789046612675
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Wie houdt er niet van scampi diabolique of scampi in lookboter? Scampi zijn lekker, niet duur, en heel snel klaar. Er staan honderden recepten voor scampi of gamba’s op het internet. Dit boek bevat een selectie van deze recepten en legt het verschil uit tussen scampi, gamba’s, langoustines, langoesten en andere reuzengarnalen.

Probeer eens scampi gefl ambeerd met Ricard. Of waarom niet scampi met Elixir d’Anvers? Of Scampi met Marsala. Want het geheim zit hem in de lekkere saus…

Stefan Ruysschaert is beroepshalve met fi scaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijke gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook “quidquid discis tibi discis”.

Specificaties

ISBN13:9789046612675
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:110
Uitgever:Maklu Uitgevers N.V.
Druk:3
Verschijningsdatum:27-9-2024
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Scampi