Canapé
Kleine elegante gerechten voor lunch en diner
Samenvatting
Een canapé is een klein en elegant klassiek gerecht uit de Franse keuken. Janneke houdt niet zozeer van de complexe bereidingen uit deze keuken, maar wel van de verfijnde intense smaken. Vertrouwde ingrediënten en eenvoudige bereidingstechnieken maken deze vaak klassiek geïnspireerde recepten tot een succes.
Van artisjokrillette met toast, coquilletartaar met limoencrème en tot gegratineerde paddenstoelen met salie en brie en aardpeerrösti met sukade en oude kaas. Jannekes teksten over beurre noisette, kruidensteeltjes, stro-aardappeltjes en meer maken Canapé naast een kookboek ook een heerlijk inspiratieboek.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal