Gastronomisch woordenboek /
Samenvatting
Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. Vertaling en verklaring van duizenden Franse gastronomische termen en begrippen. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijze, gereedschappen enzovoorts. Met een korte samenvatting van de Franse grammatica. Deze herziene editie is geheel opnieuw opgezet onder begeleiding van Van Dale Lexicografie. Pers
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- cadeauboeken
- computer en informatica
- economie
- filosofie
- flora en fauna
- geneeskunde
- geschiedenis
- gezondheid
- jeugd
- juridisch
- koken en eten
- kunst en cultuur
- literatuur en romans
- mens en maatschappij
- naslagwerken
- non-fictie informatief/professioneel
- paramedisch
- psychologie
- reizen
- religie
- schoolboeken
- spiritualiteit
- sport, hobby, lifestyle
- thrillers en spanning
- wetenschap en techniek
- woordenboeken en taal